Tips For Å Hjelpe Deg Med Plastikkirurgi

Mange mennesker, menn og kvinner, kan gå til kosmetisk kirurgi for å føle seg mer selvsikker eller endre utseendet på en positiv måte. Selv om kosmetisk kirurgi ikke bør være det første alternativet, kan det å snakke med en kirurg hjelpe deg med å avgjøre om du vil gå igjennom dette viktige valget.

Finn ut hvor lang tid det vil ta deg å komme deg etter operasjonen. Spør om hvor mye smerte du bør forvente. Kanskje du bør ta smertestillende midler, eller planlegge å tilbringe noen dager i sengen etter operasjonen. Gjør alle nødvendige ordninger før du går til kirurgi hvis du skulle forvente lang gjenoppretting.

Still spørsmål til din potensielle kirurg, inkludert detaljer om tidligere prosedyrer. Se hvor mange ganger de har utført din spesielle prosedyre, og be om å få se bilder av tidligere pasienters resultater. Det er aldri noen garantier for at kosmetisk kirurgi vil gi deg resultatene du leter etter, men oddsen vil være bedre hvis du intervjuer og screener potensielle kirurger.

Du bør spørre kirurgen din hva som ville skje hvis du ikke var fornøyd med resultatene. Hvis noe gikk galt under prosedyren. Kirurgen din skal være ærlig med deg. La deg vite at du kan sende inn et krav for feilbehandling. Hvis kirurgen din ikke er ærlig om dette emnet, bør du gå til en annen klinikk.

Rhinoplasty er en operasjon som omformer nesen. Denne operasjonen er omtrent den vanligste kosmetiske operasjonen. Kirurgen gjør nesen større eller mindre eller helt endrer formen på broen eller nesetippen. Det kan rette opp en skade, en fødselsskade eller et pusteproblem.

Selv om noen sverger til økonomien ved å fly til utlandet for kosmetiske prosedyrer, er det betydelige fordeler med å nedlatende en kirurg nærmere hjemmet. Hvis det oppstår komplikasjoner fra operasjonen, vil du ikke at de skal utbedres av andre enn den opprinnelige kirurgen.

Fettsuging er en populær kosmetisk prosedyre. Et rør settes inn gjennom et lite kutt og suger deretter ut fett. Røret går inn i fettlaget, og det fungerer for å fjerne fettcellene og støvsuge dem. En kirurg kan bruke en stor sprøyte eller en vakuumpumpe.

I tillegg til å vite om de forskjellige typer anestesi som er tilgjengelig, er det også viktig å vite hvordan det vil bli brukt. Kirurger har lov til å gi generelle eller lokale doser, men for mer kompliserte prosedyrer vil en spesialist bli hentet inn. Dette vil påvirke den totale kostnaden så vel som kvaliteten på prosedyren.

Sørg for at du har realistiske forhåpninger om prosedyrens utfall. De som har gjennomgått kosmetiske prosedyrer kan se ut som mirakler har skjedd med dem, men det er naturlige grenser for hva som er mulig. Dette er enda viktigere for mennesker som har psykiske problemer med kroppsbildet. Bare å endre fysisk utseende er kanskje ikke tilstrekkelig for å lindre dine personlige problemer. Hvis du lider av psykologiske problemer knyttet til kroppsoppfatningen din, må du søke profesjonell hjelp.

Som nevnt i begynnelsen av denne artikkelen, er kosmetisk kirurgi en enorm beslutning som ikke bør tas lett på. Selv om det ikke bør være førstevalget, må de som tror det vil være mest fordelaktig, forbli trygge. Husk tipsene i denne artikkelen, slik at du kan gjøre det riktige valget!